POVESTEA NOASTRĂ

Sabit Networks a fost înființată în 2012. Suntem una dintre cele mai mari companii de brokeraj pentru import și export din și către Coreea de Sud, cu birouri în România.

Lucrăm cu concernuri industriale și mari producători, iar experții noștri oferă acces imediat la cei mai buni producători selectați.

Relațiile noastre. În cultura asiatică, „pe cine cunosti” determină adesea succesul sau eșecul în afaceri. Noi lucrăm la aceste contacte de ani de zile și ne-am remarcat prin implementarea și dezvoltarea de relații serioase atât cu producătorii, cât și cu furnizorii.

ECHIPA NOASTRĂ

Experții noștri comerciali au experiența necesară pentru a localiza în cel mai scurt timp posibil produsele de care orice antreprenor în domeniul cosmeticelor, electronicii și textilelor are nevoie.

Echipa noastră, cu peste 20 de ani de experiență în comerț, vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare făcute de alți comercianți care se confruntă pentru prima dată cu piața coreeană.

Nu este nevoie de călătorii repetate, nu este necesar să vă aglomerați programul pentru a obține bunurile dorite, exact așa cum aveți nevoie, exact așa cum ați comandat. Nu vă pierdeți timpul nici pe internet, nici în căutarea companiei comerciale potrivite pentru afacerea dumneavoastră.